Från chock till frid – 14 åring mördad Nacka

by stenbra

Det var en chockartad händelse när 14 åring mördad Nacka blev uppenbart. Skolan där flickan gick skapade en minnesplats där skolkamrater och lärare tillsammans hedrade minnet av flickan. Trots att nära släktingar till flickan blev häktade är fallet tillsvidare nedlagt.

Dödsfall under oklara omständigheter

Polisen fick ett larm och tog sig till Nacka där den 14 åriga flickan blev omhändertagen och förd till sjukhus med ambulanshelikopter. Därefter avled flickan och det uppstod misstankar om att flickan hade blivit mördad av släktingarna. Som ett resultat blev tre personer häktade av polisen. Samtliga var släkt med den 14 åriga flickan.

Häktning av nära släktingar

Oavsett vad som bidrog till att flickan dog blev tre personer häktade, däribland modern till flickan. Förutom mamman blev även en ung man och en pojke häktade. Båda är nära släktingar till flickan.

Häktningsöverklagan och nerlagd förundersökning

Häktningen blev överklagad efter att släktingarna till den avlidna flickan nekat till brott. Det har även genomförts en rättsmedicinsk undersökning för att försöka komma till rätta med orsakerna till varför flickan dog. Eftersom det är sekretess på den rättsmedicinska undersökning har det inte framkommit några orsaker. Utredningen av fallet har kommit fram att det inte finns några misstankar om brott kvar. Därför blev förundersökning nerlagd då misstankar om mord inte finns kvar.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!