Vilka är de gripna artisterna?

by stenbra

Många artister är kända för att vara temperamentsfulla. Ibland är det en image som de skapat.Men ibland är det faktiskt så att de inte kan kontrollera sitt temperament. Vare sig det handlar om drog- eller alkoholpåverkan, svartsjuka eller frustration så kan det gå överstyr ibland.

Och ärligt talat, vi lockas nog alla av att klicka på en rubrik som lyder ”Vilka är de gripna artisterna?”. Det är faktiskt en del världsartister som gjort stora rubriker i Sverige när de blivit arresterade och fått påföljder.

Jimi Hendrix

Legendariska gitarrspelaren Jimi Hendrix var ökänd för sina turnéer och hans vilda hotelliv. En efterfest på hotell Opal i Göteborg resulterade i ett totalförstört hotellrum och Hendrix i en blodpöl. Världsstjärna eller inte, han fick reseförbud och ett besök per dag på polisstationen innan han fick lämna Sverige efter två veckor.

Bill Murray

En mindre allvarlig och mer komisk incident hände 2007. Bill Murray var inbjuden till golftävlingen Scandinavian Masters av Jesper Parnevik. Efterfesten hölls mitt i Stockholm på kända Café Opera. Vid tre tiden på morgonen blev Murray dock stoppad av polisen körandes i en golfbil mitt på Stureplan. Han fick lämna blodprov men som han sa, det var bara en tur i gryningen och avslutar med att Sverige är ett fantastiskt land.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!