TV 4 programmet har varit bland det mest populära bland svenska folket. Varje helg har människor i vårt avlånga land sett kändisar gå upp på scenen för att dansa. Trots att det blivit känt för danser och kändisar, har det också blivit uppmärksammat för ett misstänkt sexuellt övergrepp.

Flashback Lets Dance övergrepp

Trots att händelsen ännu inte har blivit polisanmäld anser både programchefen på TV 4 och VD på produktionsbolaget att det är en oerhört allvarlig händelse. Det är produktionsbolaget som har tagit vidare ärendet för utredning. Därför har produktionsbolaget valt att inte kommentera händelsen utan hänvisar istället till utredningen. Förutom att verkligen förstå vad som har hänt menar produktionsbolaget att alla måste få komma till tals med sin version av händelsen.

Anledningen till att produktionsbolaget fått ansvaret för utredningen är att mannen och kvinnan som händelsen handlar om jobbar inom produktionsteamet.

Blöt kväll på Stureplan

På Flashback menar många i trådarna att mannen och kvinnan, som det sexuella övergreppet handlar om, tillsammans med andra i produktionsteamet festade på Stureplan en kväll efter sändning. Under kvällen ska mannen ha varit särskilt intim med den kvinnliga kollegan. Dessutom ska mannen ha försökt komma innanför trosorna på den kvinnliga kollegan och försökt tafsa.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!