I november förra året blev två barn knivhuggna och utkastade genom ett fönster. Barnen var syskon, båda under 10 år. Båda två hade flera knivhugg i magen och fallet från balkongen var 17 meter högt. Pojken avled av sina skador, flickan överlevde. Det var barnens pappa som orsakat skadorna på barnen och åtalades för mord och mordförsök.

Flashback Hässelby skadade barn

Givetvis har diskussionens vågor gått höga även på Flashback. I den över 200 sidor långa tråden är hela fallet dissekerat in i minsta detalj. Det är ju trots allt specialiteten bland de involverade på forumet. Pappan till barnen kommer enligt uppgift från Senegal och hade både jobb och goda språkkunskaper. Efter Corona-pandemin blev mannen dock uppsagd på grund av arbetsbrist, men gick igenom en vidareutbildning via arbetsförmedlingen.

I tråden står det allt från diskussioner kring mannens bakgrund, till validiteten i hans uttalande under polisförhöret. Enligt en granne till mannen i Hässelby skadade barn Flashback är hela området fullt av märkliga händelser. Inte bara ökad strålning utan även slukhål, spontanbrand i berget och så vidare.

Utöver det ligger barnen givetvis nära hjärtat på många människor. Därför är flickans välfärd en hett ämne. Uppgifterna som finns är att flickan är placerad i ett annat hem. Mannen verkar även lida av en allvarlig psykisk störning.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!