Det kom som en chock för många när de fick höra att totalt 7 barn blivit isolerade från övriga samhället. Barnen har vuxit upp på en släktgård i Halland, där en ung flicka inte ens hade blivit folkbokförd. Istället för att föda barnet på sjukhuset skedde det istället i hemmet. Dessutom har flera barn fått hemundervisning istället för att gå på en skola med andra barn.

Släktgård Halland barn Flashback

På Flashback finns många som menar att pappan i familjen är känd från spelvärlden där han har vunnit många miljoner kronor. Efter karriären har pappan levt med familjen på släktgården i Halland, vilket skett i skymundan. Desto mer uppmärksammade blev familjen efter att socialtjänsten fått in orosanmälningar. Därefter blev familjen utredda av socialtjänsten. Beslutet om att socialtjänsten skulle omhänderta tre barn bidrog till att familjen försvann. Det är ännu oklart vart de befinner sig.

Religiös övertygelse kan ligga bakom

Trots att pappan haft en framgångsrik spelkarriär har han under och efter karriären resonerat kring vad livet faktiskt handlar om. Förutom att börja ifrågasätta de enorma spelvinsterna började pappan också ifrågasätta samhällsutvecklingen. Mycket av isoleringen handlade om att skydda barnen från olika saker. På Flashback framkommer att pappan varit orolig för att det på skolan kunde förekomma mobbning och sexuella trakasserier.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!