Morden i sandhamn säsong 10 rollista

by stenbra

Ny spännande säsong av Morden i Sandhamn

Det är äntligen dags för Morden i sandhamn säsong 10 och fansen kan knappt vänta. Denna populära kriminalserie, baserad på Viveca Stens bästsäljande romaner, har blivit en internationell succé. Med sin kombination av spännande mysterier, komplexa karaktärer och vackra landskapsbilder från den idylliska skärgårdsön är det inte svårt att förstå varför den lockar tittare över hela världen.

Rollistan till säsong 10

I den kommande säsongen återvänder många favoritkaraktärer, samtidigt som nya ansikten införlivas i handlingen. Här är en lista över de skådespelare vi kommer att se mer av:

Skådespelare Karaktär Noteringar
Jakob Cedergren Thomas Andreasson Ledande huvudroll sedan säsong 1
Sandra Andreis Nora Linde Tar över rollen som Nora från Alexandra Rapaport som hade rollen fram till säsong 9
Jonas Malmsjö Ny karaktär Okänd roll än så länge
Anki Lidén Margit Grankvist Återkommande karaktär

Vad kan vi förvänta oss av säsong 10?

Än så länge är detaljerna kring säsong 10 skies hemliga. Vad vi vet är dock att serien kommer att fortsätta med sin unika blandning av spännande mysterier, personligt drama och idylliska omgivningar.

För fansen kommer det bli intressant att se hur Sandra Andreis tar över rollen som Nora Linde och hur hennes karaktärsrelationer utvecklas. En annan spännande faktor är Jonas Malmsjös ännu inte avslöjade karaktär, vilken bara ger upphov till mer spekulation och förväntan.

Något som är garanterat är att Morden i Sandhamn kommer att fortsätta ta oss på spännande, fängslande och oförutsägbara resor i den kommande säsongen. Så det är bara att börja nedräkningen till säsongstart!

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!