Filmer och tv-program med peter haber

by stenbra

Om Peter Haber och hans filmer och tv-program

Peter Haber är en svensk skådespelare som har engagerat en bred skara av tittare över hela världen. Kändad för sin roll i Beck-filmerna, där han spelar polisen Martin Beck, men ha har också medverkat i en mängd andra produktioner. I den här artikeln tar vi oss en närmare titt på några av filmer och tv-program som han varit delaktig i.

Filmer Peter Haber Spelat i

Peter Haber har ett imponerande CV när det kommer till film och tv. Han har inte bara haft huvudroller i stora filmer, utan även i mindre produktioner. När han inte spelar Beck i TV-rutan, då kan vi se honom i andra sammanhang.

Film Roll År
Sällskapsresan 2 Norris 1985
Beck – Spår i mörker Martin Beck 1997
Tillsammans Rolf 2000
Njut av dagen, den kommer inte igen John 2004

Det är bara toppen av isberget, Peter Haber har varit med i många fler filmer och spelat mycket olika roller.

Tv-program med Peter Haber

Men Peter Haber är inte bara en filmaktör, han har även medverkat i ett flertal framstående tv-program. Här är några exempel:

  • Beck-serien (1997 – nu) som Martin Beck
  • ”Rederiet” (1992-1993) som Sten Frisk
  • ”En pilgrims död” (2013) som Carl Hamilton

Peter Haber är en dynamisk och viktig skådespelare inom svensk film och tv. Hans förmåga att förmedla djupa karaktärer på skärmen har gjort honom till en ikon. Vem vet vad framtiden har i beredskap för honom, men oavsett vad så ser vi fram emot att se honom i fler produktioner framöver.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!