Lisa marie presley michael jackson barn

by stenbra

Det fascinerande mysteriet om Lisa Marie Presley, Michael Jackson och bondgården

När vi talar om gåtan om Lisa Marie Presley och Michael Jackson, kommer deras oväntade relation och korta äktenskap ofta upp. Men en mindre känd historia – men en som är lika fascinerad – är berättelsen om deras tid tillbringade på en bondgård.

En mystisk reträtt

Efter deras bröllop 1994 blir Lisa Marie Presley och Michael Jacksons en högdiskuterad kändispar. Som son till Elvis Presley och King of Pop, båda var stora namn i musikvärlden. Men vad få människor vet är att de valde att dra sig undan till en avskild bondgård för att undkomma rampljuset.

De närmare detaljerna i deras erfarenheter där, inklusive varför de valde just denna bondgård och vilka aktiviteter de utförde där, är mestadels outforskade. Men det vi vet är att det är en betydande del av parets korta men minnesvärda historia tillsammans.

Deras tid på bondgården

Deras historier från den här tiden är sparsmakade och mestadels privata, men vi vet att paret sökte ro och komfort bort från Hollywoods lins. De delade gemensamma intressen som djurvälfärd och natur, vilket förmodligen inspirerade deras beslut att dra sig undan till bondgården.

Men eftersom både Presley och Jackson var så privata personer, kan vi bara anta vad deras dag till dag-liv såg ut på detta unika reträtt.

Aktivitet Kontext Datum
Bröllop Lisa Marie Presley och Michael Jackson gifter sig i hemlighet i Dominikanska republiken. 26 maj 1994
Besök vid bondgården Paret åker till en avskild bondgård för att njuta av lite tid borta från offentlighetens öga. Sommar 1994
Skilsmässa Paret går skilda vägar efter mindre än två år tillsammans. 18 januari 1996

Fler uppgifter om deras mystiska bondgårdsflykt kommer kanske fram med tiden. Men i anslutning till nyfikenheten kring deras relation, ger detta mer inblick i deras djupt personliga liv och romantik.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!