Fredrik Karström – Charlotte Kallas pojkvän

by stenbra

Fredrik Karström är mest känd som skidåkerskan Charlotte Kallas sambo. Han jobbar till vardags som mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling där han är väldigt framgångsrik. Han har bland annat vunnit två utmärkelser och får regelbundet bra omdömen från sina kunder. Fredrik bor i ett hus tillsammans med Charlotte Kalla i Sundsvall. 

Korta fakta om Fredrik Karström:

Fullständigt namnFredrik Karström
Känd förCharlotte Kallas sambo
Ålder33 år gammal
LängdOkänt
Bor iSundsvall
NummerFredrik Karströms telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Fredrik Karström mäklare

Fredrik Karström jobbar som mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2013. Enligt statistik på hittamäklare.se har han gjort 17 försäljningar det senaste halvåret. Han har främst sålt lägenheter och radhus till ett värde som motsvarar 20 970 000 kronor. Fredrik Karström har fått två utmärkelser som mäklare. Han har bland annat haft flest försäljningar i Västernorrlands län år 2019 och även haft högst försäljningsvärde år 2019 i Västernorrlands län. 

Han blev även omskriven i Facebook-gruppen Heja Sundsvall år 2019. Då för att han just då var den mäklaren som la ut flest objekt till försäljning i hela landet. Den statistiken baserades på siffror från 2019 som publicerats och då hade han 166 objekt ute till försäljning. Han har även fått väldigt bra recensioner från kunder. De säger bland annat att han är förtroendeingivande, lyhörd, professionell, trevlig och bra på snabb återkoppling. 

Officiellt om Fredrik Karström

På Merinfo kan man få reda på följande om Fredrik Karström: 

  • Han heter Kjell Fredrik Karström.
  • Han är 33 år
  • Han bor i ett småhus på adressen Bölevägen 5 C, 853 57 i Sundsvall.
  • Fredrik har inga telefonnummer eller mobilnummer.
  • Fredrik bor tillsammans med Charlotte Kalla som är 35 år.
  • Nästa födelsedag för Fredrik infaller den 14:e februari. Han fyller då 34 år.
  • Han äger ett fordon. 
  • Han är ogift. 
  • Han har en enskild firma. 

Fredrik Karström och Charlotte Kalla

Fredrik Karström är sambo med skidåkerskan Charlotte Kalla, som är en av Sveriges genom tiderna största idrottare. Under sin karriär har hon bland annat vunnit tre OS-guld, tre VM-guld och även blivit tilldelad Jerring-priset som den första svenska skidåkaren att vinna Tour de Ski. 

I början av 2022 gick hon ut med att hon skulle sluta tävla. 

Den första gången hon gick ut officiellt med att hon var tillsammans med Fredrik Karström var i november 2019. Då sa hon till Dagens Nyheter att de var ett par, att det inte var något de smög med utan att de visade sig öppet med varandra. Dock har hon inte velat gå ut med mer information än så, än att de är tillsammans och ett par. För två år sedan köpte de ett hus tillsammans och är nu sambor. Huset ska ha kostat sex miljoner och ligga i det naturnära området Sidsjö/Sallyhill i Sundsvall. 

Fredrik Karström på Instagram och andra sociala medier

Fredrik Karström är aktiv på sociala medier. Bland annat har han ett konto på Instagram, som dock är privat. Där har han 377 följare och på profilbilden ser man honom spela golf. 

För den som letar efter smaskigt skvaller om Fredrik Karström, framförallt på Flashback, finns det risk att bli besviken. Det finns nämligen ingen skvallertråd på forumet som handlar om honom. Om du letar efter hans kontaktuppgifter går det att ta reda på hans mail genom att besöka Länsförsäkringars hemsida. Han har även ett konto på Facebook. 

Fredrik Karström och fotboll

Med tanke på att Charlotte Kalla är en så pass känd skidåkare vore det inte konstigt om Fredrik Karström skulle ha kopplingar till skidvärlden. Det har han emellertid inte, däremot verkar han ha ett intresse för fotboll. Han spelar nämligen fotboll i division fem.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!