Husmanhagberg hus till salu – gällivare

by stenbra

Ska du försöka köpa hus i vackra Gällivare? Hos HusmanHagberg finns massor av fantastiska hus till salu!

När du söker efter ett hus att köpa, vill du naturligtvis att din mäklare erbjuder de bästa möjliga alternativen. När det gäller Gällivare är HusmanHagberg ditt självklara val!

HusmanHagberg: En tillförlitlig fastighetsmäklare

Som en av Sveriges ledande fastighetsmäklare erbjuder vi på HusmanHagberg inte bara omfattande erfarenhet och expertkunskaper, utan också ett brett urval av olika typer av bostäder. Oavsett om du letar efter ett traditionellt familjehem, en modern lägenhet eller en charmig stuga, kommer du att hitta något som passar dig hos oss.

Men vår tjänst går mycket längre än så. Förutom vårt fantastiska fastighetsutbud sätter vi även ett högt värde på kundtjänst.

Hur hör hus till salu i Gällivare?

För att visa vilket fantastiskt utbud vi har hos HusmanHagberg, här är några exempel på våra aktuella hus till salu i Gällivare:

Fastighet Adress Pris
Rymlig villa Solbacken 12 2,300,000 kr
Modern lägenhet Björkliden 4 1,500,000 kr
Charmig stuga Malmberget 8 850,000 kr
Familjehem Idrottsvägen 16 3,000,000 kr

HusmanHagberg är inte bara en fastighetsmäklare – vi är din partner på din bostadsresa. När du vill köpa eller sälja en bostad i Gällivare, är vår professionella och engagerade personal redo att hjälpa till. Kontakta oss redan idag för att hitta ditt drömhus!

  1. Sök igenom vårt utbud av hus till salu.
  2. Bestäm vilket hus du är intresserad av.
  3. Kontakta oss för att arrangera en visning.
  4. Njut av det nya hemmet som du har köpt med oss!

Observera att priserna ovan är endast exempel. Kontakta oss för att få det senaste uppdaterade priset och tillgängligheten för varje fastighet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!