Elche cf mot fc barcelona laguppställning

by stenbra

Fotboll förhandsgranskning: Elche CF mot FC Barcelona

Efter att ha visat betydande formförbättring, siktar Elche CF på att stjäla poäng från det mäktiga FC Barcelona i deras kommande match. Det kommer säkert inte att bli en promenad i parken för De Franjiverdes, eftersom Barça har sett oupphörlig ut under ledning av sin nya tränare. Låt oss titta närmare på vad vi kan förvänta oss när Elche CF tar emot FC Barcelona.

Form och tidigare möten

Elche CF och FC Barcelona har spelat mot varandra många gånger tidigare, med Barça i allmänhet som förvaltar vinnande sidan mer ofta än inte. Men Elche fans hoppas att deras lag kommer att dra nytta av hemmaplan fördelen.

Laguppställningar

Observera, de specifika uppställningarna kan förändras eftersom grupptränare gör de nödvändiga justeringarna baserat på spelarnas kondition och strategi.

Elche CF Potential Startelva Roll FC Barcelona Potential Startelva
Edgar Badia Målvakt Marc-André ter Stegen
Josan Fernández Försvarare Sergiño Dest
Gonzalo Verdú Mittfältare Sergio Busquets
Pablo Piatti Anfallare Lionel Messi

Så hårt försök att vinna, båda sida kommer säkert att vara på toppen av deras spel och det utlovar en spännande match för fotbollsfans runt om i världen.

Du kanske också gillar...

Om oss

Stenbra.se är ett livsstilsmagasin på internet. På sajten skriver vi bland annat om mat & dryck, teknik & prylar, nöje och nyheter.

Följ oss!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för nya blogginlägg, tips och guider. Låt oss hålla dig uppdaterad!